Bitvavo 1000 euro gratis actie

Bitvavo is een erg populaire exchange voor crypto’s in Nederland en België. Dit komt door de gebruiksvriendelijke interface, de vele mogelijkheden op het platform en de uiterst lage kosten die het heeft.

Om nieuwe gebruikers naar het platform te trekken heeft Bitvavo een welbekende actie: 1000 euro gratis transactietegoed, of eigenlijk 1000 euro zonder handelskosten.

Wil je gebruik maken van de actie, maak dan een gratis account aan.

Je kan dus voor 1000 euro handelen zonder transactiekosten. Bitvavo is als exchange al bijzonder goedkoop, maar is dus nog interessanter om mee te beginnen. Het kost je immers niks aan transactiekosten voor de eerste 1000 euro waar je mee handelt, waardoor je dus het volledige bedrag kan opmaken aan crypto’s.

Uitleg Bitvavo 1000 euro gratis handelen

Om maar iets dieper in te gaan op hoe het werkt, volgt dit stukje. Het belangrijkste is om te zorgen dat je daadwerkelijk de actie hebt. Dat doe je door bijvoorbeeld op deze link te klikken. Je zal vervolgens een scherm zien die er ongeveer als onderstaand uitziet. Daarin zie je dus dat je een welkomstbonus krijgt.

Bitvavo 1000 euro actie

Zorg dus dat je iets van die melding ziet, zodat je weet dat je gebruik kan maken van de actie om zo minder aan transactiekosten af te dragen.

Als je je geregistreerd hebt, wordt de actie aan je account gekoppeld en geactiveerd. Deze duurt in totaal 7 dagen. Ga je pas na die 7 dagen handelen, dan kom je dus helaas niet meer in aanmerking.

Bij het registreren van je account moet je je verifiëren om met iDeal te kunnen betalen. Zorg dus dat je die verificatie ook voltooid, anders kan je ook geen geld op je account plaatsen en ook niet handelen, waardoor je dus ook zicht kwijt raakt op de bonus.

Waarom biedt Bitvavo dit aan?

Het is puur een promotie om ervoor te zorgen dat meer mensen gaan handelen op het platform van Bitvavo, en niet op een andere exchange dit gaan doen. Het is een beetje hetzelfde als het ontvangen van een cadeau als je overstapt van energieleverancier.

Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk wel interessant voor de consument (net als dat overstappen overigens). Immers, je hebt niet te maken met transactiekosten tot die eerste 1000 euro. Daarnaast is Bitvavo ook echt wel een van de beste, zo niet de beste, crypto exchanges van Nederland. Om op zo’n manier dus kennis te maken met het platform is ook wel interessant voor je, en wil je daarna misschien wel niet meer anders.

Hoe lang duurt de actie nog?

De actie ging in medio 2019 van start, en heeft vooralsnog (2021) geen einddatum gekregen. Maak dus gebruik van het feit dat je je nog kan aanmelden bij Bitvavo en de actie volop kan benutten.

Plaats een reactie