Binance

Binance is een relatief nieuwe exchange waar je vershillende cryptocurrencies kan kopen voor een lage fee op je computer of smartphone. Ondanks dat Binance nog niet zo lang bestaat, behoort het wel tot een van de grootste exchanges. Eind december 2017 wist het voor het eerst het hoogste 24-uur volume te behalen van alle exchanges.

Ga naar Binance.com


Binance bestaat pas sinds 2017, en is live gegaan na een eigen succesvolle ICO. Verder op deze pagina vind je een korte Binance review en meer informatie over deze exchange.

Waarom Binance gebruiken

Als je wilt gaan handelen in cryptovaluta, dan dien je gebruik te maken van een exchange waar kopers en verkopers van de cryptovaluta’s samen komen. Zo’n exchange wilt ook geld verdienen, en doet dat door middel van een fee. Per transactie betaal je een fee. Zo betaal je bij het populaire Bittrex op het moment van schrijven 0,25% fee. Bij Binance is de fee slechts 0,1% of zelf 0,05% als je gebruik maakt van de Binance Coin (BNB) om de fees te betalen. Daarnaast beweert Binance tot wel 1,4 miljoen transacties per seconden aan te kunnen. Binance is dus goedkoop en snel.

Bovendien is er een scala aan mogelijkheden aan verschillende cryptovaluta die je kan kopen op Binance. Handelen op Binance kan je doen via de PC, maar ook via je mobiel of tablet via de app voor Android en iOS.

Kenmerken Binance

Hier nog een opsomming van de kenmerken en mogelijkheden van Binance.

  • Veilig en gebruiksvriendelijk, veel mensen vinden Binance fijner werken dan andere exchanges.
  • Snelheid bij piekmomenten, Binance zou tot wel 1,4 miljoen transacties per seconde kunnen handelen.
  • Multiple Coin Support, naast een exchange waar je ruilt met BTC, zijn er ook markten voor Ethereum, Litecoin en BNB.
  • Multi Language, Binance kan support bieden in verschillende talen (Engels, Chinees, Japans en Koreaans).
  • Lage tarieven, met gebruik van de BNB coin, betaal je slechts 0,05%. Ook zijn deposits gratis.
  • Gevestigd in Azië (hoofdkantoor in Shanghai, bedrijf ingeschreven in Hong Kong).